A+ / A-

Вечни моливи (химикалки)

Вечни моливи (химикалки)

Вечния молив / химикалка е технологично чудо. Изработена от уникален сребърен композит, писалката пише, без да "пише". За разлика от химикалка, която оставя мастило, или молив, който оставя графит, уникалният материал на вечния молив / химикалка се окислява, оставяйки следа върху повърхността, без да се износва или изчерпва.
На теория (и дори на практика) тя е вечна, позволявайки ви да рисувате/пишете/драскате по всяко време и навсякъде, Безкрайно!

Върхът на писалката създава ефекта на молив. Когато докосне хартията, той оставя след себе си метални частици, които се окисляват, за да създадат черна следа, подобна на графит, оставен върху хартия. Той може да пише върху най-различни повърхности, във всякаква ориентация (дори обърнат надолу) и пише и под вода. Освен това, той никога не се нуждае от зареждане с нов пълнител... и подобно на моливите, никога не се налага да бъде подострян.

Освен че може да пише върху всякакви повърхности, закаленият сребърен връх може да се използва и като нож за отваряне на кутии... така че, никога няма да търсите нещо остро, когато трябва да отворите пратка.